PsalmenbordWilt u tijdens de dienst meeluisteren dan volgt hier het linkje naar onze "kerktelefoon". Graag 1 maal klikken en even wachten. Zorgt u ervoor dat het geluid van uw PC aanstaat? Door op het volgende linkje te klikken kunt u dit verifiëren: GELUIDSCONTROLE.

Directe uitzending vindt in de regel plaats zondagsochtends vanaf 8:55 tot 11:00 uur, en 's avonds vanaf 18:25 tot 20:00 uur.

De preken van elke week worden apart opgeslagen onder het betreffende jaartal, momenteel 2019, zie de menukeuze in de linkerzijbalk. U kunt daar naar keuze de hele dienst of alleen de preek ("meditatie") beluisteren. U zoekt in de tabel naar de juiste datum uit en kunt kiezen tussen de ochtend en avonddienst, c.q. de meditatie. Tevens kunt u de liturgie bekijken door op "liturgie" te klikken.

Mocht de preek nog niet beschikbaar zijn, dan kunt u hem zelf downloaden via dit linkje...

Aanbeveling: Wanneer mogelijk kom de bijeenkomsten van de gemeente "live" bijwonen in de Sionskerk. Midden tussen de andere "pelgrims" op weg naar het nieuwe Jeruzalem.

 

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok