2019 05 30 kever

Tijdens het Hemelvaartweekend 2019 zal dit jaar een kampeerweekend worden georganiseerd voor jong en oud en alles daartussenin. Op Landgoed De Wielewaal in Zeewolde is een groot grasveld waar we met iedereen die van kamperen houdt een weekend vol ontmoeting, activiteiten en gezelligheid willen hebben. Het is de bedoeling dat iedereen zorgt voor zijn eigen natje en droogje en intussen hebben we alle tijd en ruimte om samen te zijn.

Je kunt je opgeven via de mail, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de intekenlijst in de hal van de kerk tot uiterlijk 1 maart. Heb je geen eigen tent of caravan maar wil je wel graag mee, geef je gerust op en geef dat aan bij de aanmelding, dan gaan wij kijken of er mensen zijn die nog een plaatsje over hebben. Uiteraard is het ook mogelijk om één dag mee te maken van dit gemeenteweekend. Op vrijdag 31 mei hebben we speciaal een dag gereserveerd voor jullie! Kosten voor het kamperen voor het hele weekend zijn: Volwassenen (+13): €22,-, kinderen (-13): €15,- en daggasten: €5,-. Wij zien uit naar een waardevol weekend vol ontspanning en ontmoeting! Een hartelijke groet van de kampeercommissie: Suzanne en Gerard Gort, Ria en Ankie Hesseling, Sara Hesseling en Thijs-Jan Trouwborst, Willeke en Jasper de Koning, Inge en Wiljan Ouwendijk en Eva Trouwborst.

2019 05 30 Gemeenteweekend

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok