2016 09 24 Bazaar 3De bazaar van de Sionskerk op 30 september heeft het prachtige bedrag van €12.450 opgebracht. Iedereen die hieraan heeft bijgedragen hartelijk dank. De opbrengst gaat naar het waterproject van Wim en Nienke de Groen in Ecuador. Voor een fotoimpressie kijk hier.

Hieronder de eerste reactie van Wim en Nienke:

Beste mensen!

Afgelopen zaterdag was toch anders dan alle andere zaterdagen die we hier in Ecuador hebben meegemaakt. Terwijl wij nog lagen te slapen, maakte 9644 km verder op een klein leger zich klaar om de jaarlijkse bazaar tot een succes te maken in de Sionskerk. Vanaf vroeg in de morgen kregen we al berichten over de WhatsApp en zagen we foto’s die de sfeer in beeld brachten tijdens de bazaar. De avond ging verder met een pannenkoekenmaaltijd en daarna de loterij met aansluitend de bekendmaking van de opbrengst. ’s Avonds (dan is het bij ons middag) neemt de spanning toe, als we via Daan Vis te horen krijgen dat we zo dadelijk gebeld worden met uitslag. In de video boodschap voor alle vrijwilligers hebben we benadrukt dat vandaag een verschil gemaakt kan worden in het leven van de mensen uit Juyientsa. Daar is Daan aan de telefoon, en het totaalbedrag is geworden €12.250, we horen applaus op de achtergrond.

We zijn allemaal sprakeloos en verwonderd! Door de Sionskerk in Alphen aan den Rijn, de omliggende buurtbewoners, vrienden en bekenden is er een verschil gemaakt! Daarvoor willen we jullie bedanken. Voor alle inzet en het enthousiasme, bovenal willen we onze God danken voor de zegening waarin Hij voorziet! Wees gezegend om tot een zegen te zijn.

Met vriendelijke groeten, Wim & Nienke de Groen

 

Uitslag van de trekking:

  • 1e prijs Buitenkeuken  C. Van Donk
  • 2e prijs Airfryer J. Koppelaar
  • 3e prijs dinerbon L. Boom
  • 4e prijs toegangskaarten Avifauna A. Hoogendoorn