Nieuws

Koffie 2Maandagochtend van 10:00 - 11:30. Iedereen is welkom:
* Bezichtiging kerkgebouw
* Een gezellige ontmoeting
* Een kopje koffie
* Een goed gesprek.
 

Goede Vrijdag VoetwassingHineni organiseert een praise-avond met het thema: "Op weg naar Pasen".

Van harte welkom! Om 19.45 uur zijn de deuren van de kerk open om 20.00 uur start de avond.

Goede Vrijdag kruiswegLaurina de Visser komt spreken over het thema: Bevrijd je identiteit; God kennen in het lijden. Neem gerust je vriendin, zus, buurvrouw of moeder mee.

De avond begint om 19:30 uur en de zaal is open om 19:15 uur. We sluiten de avond af met een gezellige borrel. Wij hopen jullie te zien op 10 april!

Meet Greet EatElke tweede vrijdag van de maand is er Meet, Greet & Eat. Jong en oud, welkom vanaf 18:00 uur, Sionskerk, Meteoorlaan 2, Alphen aan den Rijn

Follow me 100 pixZondag 20 januari is na de avonddienst de eerste maandelijkse bidstond in de jeugdbouwt-ruimte. We bidden daar met elkaar voor onze gemeente en de mensen om ons heen. We starten rond 20.00 uur. 

Het is deze keer ook de start van de landelijke gebedsweek. U bent van harte welkom om mee te bidden

ZaaienOm 9:30  gaat em. ds. J. Ouwendijk (Alphen aan den Rijn) voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen en kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster.

Om 18:30 is de afsluiting van de gebedsweek in onze Sionskerk, geleid door ds. J.T. de Koning. Liturgie. Na afloop drinken we met elkaar koffie.

Allen hartelijk welkom!

Jezus 12 jaarOm 9:30  hebben we een Open-deur-dienst met ds. Jasper de Koning als voorganger en onze muziekgroep "Hineni". Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen en kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster. Aansluitend is er gelegenheid onder het genot van een kopje koffie na te praten.

Om 18:30 gaat Em. C. van Andel (Amsterdam) voor. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Turkse koffieOm 9:30  spreekt ds. J.T. de Koning. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen en kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster. Na afloop is er koffie.

Om 18:30 gaat F. Wijnhorst (Katwijk aan Zee) voor. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

VBW 2018Om 9:30  spreekt ds. J.T. de Koning. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen en kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster. Na afloop is er koffie.

Om 18:30 gaat Em. A.A.A. Prosman (Amersfoort) voor. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

VakantieBijbelWeek2015Om 9:30  spreekt ds. J.T. de Koning. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen en kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster. Na afloop is er koffie.

Om 18:30 gaat Em. F. van Roest (Zeist) voor. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

NarcisOm 9:30  spreekt Em. ds. B. Brunt (Alphen aan den Rijn). Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen en kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster.

Om 18:30 gaat ds. J.T. de Koning voor. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

NarcisOm 9:30  spreekt ds. J.T. de Koning. Aansluitend koffiedrinken met elkaar. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen en kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster.

Om 18:30 gaat ds. T. Jacobs (Leiden) voor. Na afloop is er een bidstond. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Goede Vrijdag 30 penningenOm 9:30  spreekt ds. J.T. de Koning. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen en kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster.

Om 18:30 gaat Em. ds. W. Markus (Bergschenhoek) voor. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Goede Vrijdag Gethsemane 1Om 9:30  spreekt ds. J. de Vreugd (Amersfoort). Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen en kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster.

Om 18:30 gaat ds. H. Liefting (Delft) voor. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

KerkenraadOm 9:30  gaat ds. J.T. de Koning voor. In deze dienst zal Karel Honders worden bevestigd in het ambt van wijkouderling. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen en kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster. Na afloop is er koffie.

Om 18:30 is Em. ds. K.F.W. Borsje (Vriezenveen) in ons midden. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Bijbel bladOm 9:30  gaat ds. J.T. de Koning voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen en kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster. Na afloop is er koffie.

Om 18:30 is ds. B.F. Bakelaar (Krimpen aan de Lek) in ons midden. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Kerst Geboorte JohannesOm 9:30  gaat ds. J.T. de Koning voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen en kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster.

Om 18:30 is ds. B. Brunt (Emeritus, Alphen aan den Rijn) in ons midden. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Kerst Simeon en AnnaOm 9:30  gaat ds. J.T. de Koning voor in een dienst waarin de Doop wordt bediend. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen en kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster. Na afloop is er koffie.

Om 18:30 is ds. A. van Duinen (Oud Loosdrecht) in ons midden. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

OliebollenOm 10:00  gaat ds. J.T. de Koning voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen. Na afloop is er koffie met oliebollen. Een prima gelegenheid om elkaar een gezegend 2019 te wensen!

Allen hartelijk welkom!

vijf voor twaalfOm 19:30  gaat ds. J.T. de Koning voor in de gebruikelijke oudejaarsavonddienst Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Kerst in doekenOm 9:30  gaat ds. A.J. Molenaar (Woudrichem) voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen en kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster.

Om 18:30 is ds. J.W. van Dijk (Emeritus) in ons midden. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok