Nieuws

Meet Greet EatWaar kun je elkaar beter ontmoeten dan bij een maaltijd? Waar kun je beter een maaltijd hebben dan in Gods gemeente? Ook dit jaar komen we bij elkaar op de tweede vrijdag van de maand, we beginnen om 18:00 uur met koffie.

Allen heel hartelijke welkom!

 

Koffie 2Maandagochtend van 10:00 - 11:30. Iedereen is welkom:
* Bezichtiging kerkgebouw
* Een gezellige ontmoeting
* Een kopje koffie
* Een goed gesprek.
 

PsalmboekjeOm 9:30 gaat ds. J.T. de Koning voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen, en 4+ voor kinderen van groep 1-4 van de basisschool. Aansluitend is er zondagsschool. Na afloop is er koffie.

Om 18:30 is ds. A.D.J. Wessels (Woudenberg) in ons midden. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Bijbel in gewone taalOm 9:30 gaat ds. J.T. de Koning voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen, en 4+ voor kinderen van groep 1-4 van de basisschool. Aansluitend is er zondagsschool, voor de laatste keer van dit seizoen.

Om 18:30 is ds. M.C. Batenburg (Gouda) in ons midden. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Bijbel bladOm 9:30 gaat ds.K.F.W. Borsje (Katwijk aan Zee) voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen, en 4+ voor kinderen van groep 1-4 van de basisschool. Er is geen zondagsschool meer, die start in september weer.

Om 18:30 is ds. H.E.J. van der Laan (Valkenburg) in ons midden. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Bijbel doopvontOm 9:30 gaat ds. J.T. de Koning voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen, en 4+ voor kinderen van groep 1-4 van de basisschool. Er is geen zondagsschool meer, die start in september weer. Na afloop koffie

Om 18:30 is ds. B. Brunt (Emeritus) in ons midden. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

BloesemOm 9:30 gaat ds. H. G. de Graaff (emeritus) voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen, en 4+ voor kinderen van groep 1-4 van de basisschool. Er is geen zondagsschool meer, die start in september weer.

Om 18:30 is ds. B. M. van den Bosch (Linschoten) in ons midden. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

HemelvaartOm 9:30 gaat ds. J.T. de Koning voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen, en 4+ voor kinderen van groep 1-4 van de basisschool.

Allen hartelijk welkom!

Logo de HoopElk jaar wordt er door stichting De Hoop een sponsorfietstocht georganiseerd voor hun werk onder verslaafden. Jij kunt je inzetten voor hulp tegen verslaving en het gevecht voor een nieuw leven.

Pasen gardener

Jesus is opgestaan!!
Om 9:30 gaat ds. J.T. de Koning voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen, en 4+ voor kinderen van groep 1-4 van de basisschool.

Pasen Vrede zij uOm 9:30 gaat ds. W.J. Gorissen (Emeritus) voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen, en 4+ voor kinderen van groep 1-4 van de basisschool. Aansluitend is er zondagsschool.

Om 18:30 is ds. P.G.I. van den Berg (Asperen) in ons midden. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Brood en visEvenals twee jaar geleden, ben ik weer een actie gestart voor paracetamol tabletten of zetpillen voor het ziekenhuis in Lamin, Gambia (gebouwd en ondersteunt door Stichting kinderen van Lamin).

2017 12 26 flyer familiefeestHet bizarre verhaal van de geboorte van een Kind, dat de wereld gaat redden. God zelf komt onze armoe binnen, in ons lichaam, een sterfelijk mens. Kan het nederiger? Kan het machtelozer?

We gaan ervan horen -- en zingen! Aanvang 10:00 uur. Liturgie. Aansluitend een gezellig samenzijn met drinken, koffie en wat lekkers...  Ook U bent welkom!

Agenda2

Om 9:30 gaat ds. J.T. de Koning voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen, en 4+ voor kinderen van groep 1-4 van de basisschool. Na afloop van de dienst is er zondagsschool en drinken we met elkaar een bakje koffie.

Om 18:30 is ds. W.J. Dekker (Emeritus) in ons midden. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Agenda3

Om 9:30 gaat ds. J. Ouwendijk (Emeritus) voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen, en 4+ voor kinderen van groep 1-4 van de basisschool. Na afloop van de dienst is er zondagsschool.

Om 18:30 is ds. D.G.R.A. Beekman (Noorden) in ons midden. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Agenda2

Om 9:30 gaat ds. J.T. de Koning voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen, en 4+ voor kinderen van groep 1-4 van de basisschool. Na afloop van de dienst is er zondagsschool. Tevens is er koffiedrinken.

Om 18:30 is ds. F. Wijnhorst (Katwijk aan Zee) in ons midden. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

2018 02 27 themalogo kleur

Om 9:30 is de feestelijke afsluitingsdienst van de VBW, hierin gaat ds. J.T. de Koning voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen.

Na afloop van de dienst is er geen zondagsschool in verband met de voorjaarsvakantie. Wel drinken we met alle kinderen limonade (en koffie...).

Om 18:30 is ds. M. van Campen (Emeritus) in ons midden. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Bron

Om 9:30 gaat proponent J. Speksnijder voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen, en 4+ voor kinderen van groep 1-4 van de basisschool. Na afloop van de dienst is er zondagsschool.

Om 18:30 spreekt ds. J.T. de Koning. We hebben dan gasten uit De Bron in ons midden die eens komen kijken hoe een dienst bij ons eraan togaat. Na afloop is er gelegenheid met elkaar van gedachten te wisselen onder het genot van een kop koffie. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Goede Vrijdag Gethsemane 1

Om 9:30 gaat ds. J.W.J. Guis voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen, en 4+ voor kinderen van groep 1-4 van de basisschool. Na afloop van de dienst is er zondagsschool. Tevens is er gelegenheid elkaar te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie.

Om 18:30 spreekt ds. J.H. Gijsbertsen (Emeritus). Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Pasen Palmpasen

Om 9:30 gaat ds. J.T. de Koning voor. In deze dienst zullen twee leden van de kerk belijdenis doen van hun geloof. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen, en 4+ voor kinderen van groep 1-4 van de basisschool. Na afloop van de dienst is er zondagsschool. Voor genodigden is er na afloop koffie.

Om 18:30 spreekt ds. F. van Roest (Zeist), voorbereiding voor het Heilig Avondmaal. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!