Nieuws

Koffie 2Maandagochtend van 10:00 - 11:30. Iedereen is welkom:
* Bezichtiging kerkgebouw
* Een gezellige ontmoeting
* Een kopje koffie
* Een goed gesprek.
 

Agenda2Om 9:30  gaat ds. C. van Andel (Emeritus) voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen. Tevens is er Kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster.

Om 18:30 is ds. W.G. Teeuwissen (Emeritus) in ons midden. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

DruivenOm 9:30 en in de andere diensten gaat ds. J.T. de Koning voor. We vieren dan met elkaar het Avondmaal. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen. Tevens is er Kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster.

Om 12:00 is er avondmaal voor hen die niet sterk genoeg zijn de ochtenddienst bij te wonen. U kunt hiervoor contact opnemen met de ds. de Koning of met uw wijkouderling. Voor vervoer wordt gezorgd.

Om 18:30 is de voortzetting en de dankzegging. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

2018 09 22 Startdag Trio EnchanteDe “startzaterdag” is een gezamenlijk initiatief van de PKN kerken Alphen-noord aan het begin van het nieuwe kerkelijke seizoen. Het middagprogramma ziet er als volgt uit:

“Tea for three” in de Goede Herderkerk vanaf 14.30u Een verrassend theeconcert. Trio Enchan biedt een gevarieerd muzikaal programma, met achter de piano Ineke Opstal, fluit Mieke Keizer en sopraan Hannie Slingerland.

Oud papier 1Op vrijdag tussen 14.00 en 16.00 zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur kunt u oud papier inleveren bij de container op het kerkplein.

Herfst Clingendael 1Om 9:30 gaat ds. M. van Campen (Emeritus) voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen. Tevens start de Kinderdienst in de nieuwe opzet (Groep 1-2, 3-4 en 5-6).

Om 18:30 spreekt ds. J.T. de Koning. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Agenda2Om 9:30 gaat ds. J.T. de Koning voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen. Tevens is er Kinderdienst in de nieuwe opzet.

Om 18:30 spreekt proponent A.J.R. Treur. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Agenda3Om 9:30 gaat ds. J.T. de Koning voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen. Na afloop koffiedrinken.

Om 18:30 spreekt ds. C.N. van Dis (Emeritus). Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Koffie 2Om 9:30 gaat ds. P.J. Visser voor (Amsterdam). Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen, en 4+ voor kinderen van groep 1-4 van de basisschool.

Om 18:30 spreekt proponent J. Domburg. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Agenda2Om 9:30 gaat ds. `W.J. Gorissen voor (Emeritus). Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen, en 4+ voor kinderen van groep 1-4 van de basisschool.

Om 18:30 spreekt ds. P. Vermaat. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

StrandOm 9:30 is er leesdienst. Daarin gaat ouderling M. Kortleven voor (Reeuwijk). Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen, en 4+ voor kinderen van groep 1-4 van de basisschool.

Om 18:30 spreekt proponent C.B. Westerink (Nunspeet). Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

StrandNa het grote succes van het ‘Pinksterfeest aan het Meer’ van vorig jaar volgt nu de "Zomerdienst aan het Meer". Achttien kerken uit Alphen aan den Rijn en omstreken slaan de handen ineen om een uniek programma te brengen met ruimte voor duizenden bezoekers! Sprekers zijn o.a. ds. Jurjen ten Brinke en Jasper de Koning. Laten we samen God prijzen, in de Sionskerk of aan de Zegerplas.

Plaatst: bij de T-steiger, van 9:15 tot 10:55. Welkom!

PsalmboekjeOm 9:30 gaat ds. J.T. de Koning voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen, en 4+ voor kinderen van groep 1-4 van de basisschool. Aansluitend is er zondagsschool. Na afloop is er koffie.

Om 18:30 is ds. A.D.J. Wessels (Woudenberg) in ons midden. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Bijbel in gewone taalOm 9:30 gaat ds. J.T. de Koning voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen, en 4+ voor kinderen van groep 1-4 van de basisschool. Aansluitend is er zondagsschool, voor de laatste keer van dit seizoen.

Om 18:30 is ds. M.C. Batenburg (Gouda) in ons midden. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Bijbel bladOm 9:30 gaat ds.K.F.W. Borsje (Katwijk aan Zee) voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen, en 4+ voor kinderen van groep 1-4 van de basisschool. Er is geen zondagsschool meer, die start in september weer.

Om 18:30 is ds. H.E.J. van der Laan (Valkenburg) in ons midden. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Bijbel doopvontOm 9:30 gaat ds. J.T. de Koning voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen, en 4+ voor kinderen van groep 1-4 van de basisschool. Er is geen zondagsschool meer, die start in september weer. Na afloop koffie

Om 18:30 is ds. B. Brunt (Emeritus) in ons midden. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

BloesemOm 9:30 gaat ds. H. G. de Graaff (emeritus) voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen, en 4+ voor kinderen van groep 1-4 van de basisschool. Er is geen zondagsschool meer, die start in september weer.

Om 18:30 is ds. B. M. van den Bosch (Linschoten) in ons midden. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

HemelvaartOm 9:30 gaat ds. J.T. de Koning voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen, en 4+ voor kinderen van groep 1-4 van de basisschool.

Allen hartelijk welkom!

JeruzalemGraag nodigen wij u en jou uit voor de Pinksterdienst met als thema: "Licht, licht, overal licht!"

Voorganger: ds. F. Wijnhorst, koor: “De Lofstem” uit Woubrugge, dirigent: Pieter Dijksman, organist: Martien van der Zwan. Aanvang 10 uur, oppas aanwezig. Na afloop is er koffie/thee of limonade met gebak en ruimte voor ontmoeting. Liturgie.

Allen van harte welkom!

Alle volkenOm 9:30 gaat ds. J.T. de Koning voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen, en 4+ voor kinderen van groep 1-4 van de basisschool.

Na afloop praten we bij de koffie.

Om 18:30 is ds. J.P. Ouwehand, directeur GZB, in ons midden. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

ZaaienOm 9:30 gaat ds. J.T. de Koning voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen, en 4+ voor kinderen van groep 1-4 van de basisschool.

Na afloop praten we bij de koffie.

Om 18:30 is proponent J. Domburg in ons midden. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!