Nieuws

Koffie 2Maandagochtend van 10:00 - 11:30. Iedereen is welkom:
* Bezichtiging kerkgebouw
* Een gezellige ontmoeting
* Een kopje koffie
* Een goed gesprek.
 

OverstapdienstOm 9:30 gaat ds. J.T. de Koning voor in de overstapdienst voor de kinderen die van de basisschool afgaan. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen en na afloop koffie

Om 18:30 gaat Em. ds. J. Ouwendijk (Alphen aan den Rijn) voor in de avonddienst. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Oud papier 1Op vrijdag tussen 14.00 en 16.00 uur en zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur kunt u oud papier inleveren bij de container op het kerkplein.

Bijbel bladOm 9:30  gaat ds. J.T. de Koning voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen en kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster. Na afloop is er koffie.

Om 18:30 is ds. C.N. van Dis (Emeritus) in ons midden. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Bijbel in gewone taal"Zij waren allen ééndrachtig bijeen". Op 2e Pinksterdag is een bijzondere zangdienst. Meditatie ds. C.H. Buitink. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen en na afloop ontmoeting onder het genot van een kop koffie of thee.

Allen hartelijk welkom!

Alle volken"Want Ik ben met jullie alle dagen, tot aan de voleinding van deze wereld". Met Zijn Geest in ons hart, maken we de Liefde van God zichtbaar in deze wereld. Doe met ons mee, welkom!

Om 9:30  gaat ds. J.T. de Koning voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen maar géén kinderdienst.

's Avonds om 18:30 is ds. B.F. Bakelaar (Krimpen aan den Lek) in ons midden. Liturgie.

HemelvaartOm 9:30 gaat ds. J.T. de Koning voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen.

Allen hartelijk welkom!

Agenda2Om 9:30 spreekt ds. H.G. van der Ziel (Stad aan het Haringvliet). Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen en kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster.

Om 18:30 gaat Prop. A.J.R. Treur (Vinkeveen) voor. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

JeruzalemOm 9:30 spreekt Em.ds. J. van Eck. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen en kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster.

Om 18:30 gaat ds. J Quist (Den Haag) voor. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

NarcisOm 9:30 spreekt ds. J.T. de Koning. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen en kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster.

Om 18:30 gaat prop. A.J.R. Treur (Vinkeveen) voor. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

SamaritaanOm 9:30 spreekt ds. J. de Wit (Jaarsveld). Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen en kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster.

Om 18:30 gaat ds. J.T. de Koning voor. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Sionskerk grootOm 9:30 spreekt ds. J.T. de Koning. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen en kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster. Na afloop drinken we koffie.

Om 18:30 gaat ds. B.F. Bakelaar (Krimpen aan de Lek) voor. Liturgie. Na afloop gebedsavond.

Allen hartelijk welkom!

Sionskerk grootOm 9:30 spreekt ds. J.T. de Koning. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen en kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster. Na afloop drinken we koffie.

Om 18:30 gaat ds. H.L. Versluis (Wageningen) voor. Liturgie. Na afloop gebedsavond.

Allen hartelijk welkom!

AvondmaalsstelOm 9:30 gaat Em. ds J. Ouwendijk (Alphen aan den Rijn) voor in de bediening van het Heilig Avondmaal. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen en kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster.

Om 18:30 gaat ds. W. Geerlof (Ede) voor in de dankzegging. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

BegraafplaatsOm 9:30 gaat Em. ds K.F.W. Borsje (Vriezenveen) voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen. Er is geen kinderdienst.

Om 18:30 gaat ds. H.J.P. de Pater (Vreeswijk-Nieuwegein) voor in de avonddienst. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Om half negen bent u welkom voor het Paasontbijt. U kunt zich opgeven middels de intekenlijst op het prikbord in de hal van de kerk, of via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Na afloop van het ontbijt start de dienst om 10.00 uur. Het thema van de dienst is: Hij kan zomaar naast je lopen...

Goede Vrijdag kruiswegOm 9:30  spreekt ds. J.T. de Koning in de maandelijkse Opendeurdienst. Aansluitend koffiedrinken met elkaar. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen en kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster.

Om 18:30 gaat ds. A.D.J. Wessels (Woudenberg) voor. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Pasen PalmpasenOm 9:30  spreekt ds. J.T. de Koning in een dienst waarin drie leden van de gemeente Belijdenis van het geloof afleggen. Aansluitend koffiedrinken met elkaar. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen en kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster.

Om 18:30 gaat ds. J.T. de Koning voor. In deze dienst bereiden we ons voor op het Heilig Avondmaal. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Pasen hij is opgestaanChristus is waarlijk opgestaan. Ieder welkom om dit met ons te vieren! Om 9:30  spreekt ds. J.T. de Koning. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen en in verband met Pasen geen kinderdienst

Om 18:30 gaat ds. Em. P. Vermaat (Veenendaal) voor. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Goede Vrijdag Voetwassing

Om 19:30 gaat ds. J.T. de Koning voor en vieren we met elkaar het Helig Avondmaal. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Pasen EmausOm 10:00  is een feestelijke Paasappèldienst met ds. J.T. de Koning. Aansluitend koffiedrinken met elkaar. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen. Zie ook de Flyer. Voorafgaand aan de dienst om 8:30 een paasontbijt.

Allen hartelijk welkom!

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok