Nieuws

Koffie 2Maandagochtend van 10:00 - 11:30. Iedereen is welkom:
* Bezichtiging kerkgebouw
* Een gezellige ontmoeting
* Een kopje koffie
* Een goed gesprek.
 

Meet Greet EatWaar kun je elkaar beter ontmoeten dan bij een maaltijd? Waar kun je beter een maaltijd hebben dan in Gods gemeente? Ook dit jaar komen we bij elkaar op de tweede vrijdag van de maand, we beginnen om 18:00 uur met koffie.

Allen heel hartelijke welkom!

 

Oud papier 1Op vrijdag tussen 14.00 en 16.00 zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur kunt u oud papier inleveren bij de container op het kerkplein.

StrandNa het grote succes van het ‘Pinksterfeest aan het Meer’ van vorig jaar volgt nu de "Zomerdienst aan het Meer". Achttien kerken uit Alphen aan den Rijn en omstreken slaan de handen ineen om een uniek programma te brengen met ruimte voor duizenden bezoekers! Sprekers zijn o.a. ds. Jurjen ten Brinke en Jasper de Koning. Laten we samen God prijzen, in de Sionskerk of aan de Zegerplas.

Plaatst: bij de T-steiger, van 9:15 tot 10:55. Welkom!

PsalmboekjeOm 9:30 gaat ds. J.T. de Koning voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen, en 4+ voor kinderen van groep 1-4 van de basisschool. Aansluitend is er zondagsschool. Na afloop is er koffie.

Om 18:30 is ds. A.D.J. Wessels (Woudenberg) in ons midden. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Bijbel in gewone taalOm 9:30 gaat ds. J.T. de Koning voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen, en 4+ voor kinderen van groep 1-4 van de basisschool. Aansluitend is er zondagsschool, voor de laatste keer van dit seizoen.

Om 18:30 is ds. M.C. Batenburg (Gouda) in ons midden. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Bijbel bladOm 9:30 gaat ds.K.F.W. Borsje (Katwijk aan Zee) voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen, en 4+ voor kinderen van groep 1-4 van de basisschool. Er is geen zondagsschool meer, die start in september weer.

Om 18:30 is ds. H.E.J. van der Laan (Valkenburg) in ons midden. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Bijbel doopvontOm 9:30 gaat ds. J.T. de Koning voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen, en 4+ voor kinderen van groep 1-4 van de basisschool. Er is geen zondagsschool meer, die start in september weer. Na afloop koffie

Om 18:30 is ds. B. Brunt (Emeritus) in ons midden. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

BloesemOm 9:30 gaat ds. H. G. de Graaff (emeritus) voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen, en 4+ voor kinderen van groep 1-4 van de basisschool. Er is geen zondagsschool meer, die start in september weer.

Om 18:30 is ds. B. M. van den Bosch (Linschoten) in ons midden. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

HemelvaartOm 9:30 gaat ds. J.T. de Koning voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen, en 4+ voor kinderen van groep 1-4 van de basisschool.

Allen hartelijk welkom!

JeruzalemGraag nodigen wij u en jou uit voor de Pinksterdienst met als thema: "Licht, licht, overal licht!"

Voorganger: ds. F. Wijnhorst, koor: “De Lofstem” uit Woubrugge, dirigent: Pieter Dijksman, organist: Martien van der Zwan. Aanvang 10 uur, oppas aanwezig. Na afloop is er koffie/thee of limonade met gebak en ruimte voor ontmoeting. Liturgie.

Allen van harte welkom!

Alle volkenOm 9:30 gaat ds. J.T. de Koning voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen, en 4+ voor kinderen van groep 1-4 van de basisschool.

Na afloop praten we bij de koffie.

Om 18:30 is ds. J.P. Ouwehand, directeur GZB, in ons midden. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

ZaaienOm 9:30 gaat ds. J.T. de Koning voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen, en 4+ voor kinderen van groep 1-4 van de basisschool.

Na afloop praten we bij de koffie.

Om 18:30 is proponent J. Domburg in ons midden. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Agenda2Om 9:30 gaat ds. W. Geerlof (Pernis) voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen, en 4+ voor kinderen van groep 1-4 van de basisschool. Na afloop drinken we met elkaar koffie.

Om 18:30 is ds. W. Markus (Emeritus) in ons midden. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Brood en visOm 9:30 gaat ds. J.T. de Koning voor. De preek staat in het teken van het Avondmaal. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen, en 4+ voor kinderen van groep 1-4 van de basisschool.

Om 18:30 is ds. B.F. Bakelaar (Krimpen aan de Lek) in ons midden. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

DruivenOm 9:30 gaat ds. J.T. de Koning voor. We vieren met elkaar het Avondmaal. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen, en 4+ voor kinderen van groep 1-4 van de basisschool.

Om 18:30 Voortzetting en Dankzegging. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Follow me 100 pixOm 9:30 gaat ds. J.T. de Koning voor. De dienst staat in het teken van de kinderen die de basisschool gaan verlaten en die we welkom heten op de catechisaties die in September weer van start gaan. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen, en 4+ voor kinderen van groep 1-4 van de basisschool.

Om 18:30 spreekt ds. A. Robbertsen (H.I. Ambacht). Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Agenda3Om 9:30 gaat ds. J.T. de Koning voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen, en 4+ voor kinderen van groep 1-4 van de basisschool. Na afloop is er gelegenheid om bij te praten onder het genot van een kopje thee of koffie.

Om 18:30 spreekt ds. J. Ouwendijk (Emeritus). Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Agenda2Om 9:30 gaat ds. J. de Wit (Jaarsveld) voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen, en 4+ voor kinderen van groep 1-4 van de basisschool.

Om 18:30 spreekt ds. A.J. Molenaar (Poeldijk). Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Volken 100pixOm 9:30 gaat ds. D. van Ruiten (Twijzel) voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen, en 4+ voor kinderen van groep 1-4 van de basisschool.

Om 18:30 spreekt ds. J.P. Ouwehand (GZB). Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Logo de HoopElk jaar wordt er door stichting De Hoop een sponsorfietstocht georganiseerd voor hun werk onder verslaafden. Jij kunt je inzetten voor hulp tegen verslaving en het gevecht voor een nieuw leven.