Nieuws

Pasen RabbouniOp tweede Paasdag vieren we de opstanding van Jezus in een dienst voor en door iedereen. Muziek, zang, een projectkoor, kinderen die zingen en lezen, kortom een feestelijke dienst met een muzikaal karakter. Kom allen, en neem vrienden, buren en kennissen mee! Aanvang 10.00 uur.

Van harte welkom.

 

Goede Vrijdag Golgotha 1869

Op stille zaterdag wordt door middel van zang en muziek en het lezen van stukjes uit de Bijbel het verhaal van Jezus uitgebeeld. We volgen Hem op Zijn weg naar het kruis tot aan de Paasmorgen.

Van harte welkom om 19.30 uur in de Sionskerk.

Meet Greet EatWaar kun je elkaar beter ontmoeten dan bij een maaltijd? Waar kun je beter een maaltijd hebben dan in Gods gemeente? Ook dit jaar komen we bij elkaar op de tweede vrijdag van de maand, we beginnen om 18:00 uur met koffie.

Allen heel hartelijke welkom!

 

Brood en visEvenals twee jaar geleden, ben ik weer een actie gestart voor paracetamol tabletten of zetpillen voor het ziekenhuis in Lamin, Gambia (gebouwd en ondersteunt door Stichting kinderen van Lamin).

2017 12 26 flyer familiefeestHet bizarre verhaal van de geboorte van een Kind, dat de wereld gaat redden. God zelf komt onze armoe binnen, in ons lichaam, een sterfelijk mens. Kan het nederiger? Kan het machtelozer?

We gaan ervan horen -- en zingen! Aanvang 10:00 uur. Liturgie. Aansluitend een gezellig samenzijn met drinken, koffie en wat lekkers...  Ook U bent welkom!

Agenda2

Om 9:30 gaat ds. J.T. de Koning voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen, en 4+ voor kinderen van groep 1-4 van de basisschool. Na afloop van de dienst is er zondagsschool en drinken we met elkaar een bakje koffie.

Om 18:30 is ds. W.J. Dekker (Emeritus) in ons midden. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Agenda3

Om 9:30 gaat ds. J. Ouwendijk (Emeritus) voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen, en 4+ voor kinderen van groep 1-4 van de basisschool. Na afloop van de dienst is er zondagsschool.

Om 18:30 is ds. D.G.R.A. Beekman (Noorden) in ons midden. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Agenda2

Om 9:30 gaat ds. J.T. de Koning voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen, en 4+ voor kinderen van groep 1-4 van de basisschool. Na afloop van de dienst is er zondagsschool. Tevens is er koffiedrinken.

Om 18:30 is ds. F. Wijnhorst (Katwijk aan Zee) in ons midden. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

2018 02 27 themalogo kleur

Om 9:30 is de feestelijke afsluitingsdienst van de VBW, hierin gaat ds. J.T. de Koning voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen.

Na afloop van de dienst is er geen zondagsschool in verband met de voorjaarsvakantie. Wel drinken we met alle kinderen limonade (en koffie...).

Om 18:30 is ds. M. van Campen (Emeritus) in ons midden. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Bron

Om 9:30 gaat proponent J. Speksnijder voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen, en 4+ voor kinderen van groep 1-4 van de basisschool. Na afloop van de dienst is er zondagsschool.

Om 18:30 spreekt ds. J.T. de Koning. We hebben dan gasten uit De Bron in ons midden die eens komen kijken hoe een dienst bij ons eraan togaat. Na afloop is er gelegenheid met elkaar van gedachten te wisselen onder het genot van een kop koffie. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Oud papier 1Op vrijdag tussen 14.00 en 16.00 zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur kunt u oud papier inleveren bij de container op het kerkplein.

Heb je behoefte aan een goed gesprek? Een goede wandeling? Lekker bier? Geef je dan op voor de mannendag!

Mannendag2017 1  Mannendag2017 2  Mannendag2017 3

Follow me 100 pix

Om 15:00 is er een dienst speciaal met en voor de kinderen, ouders en opa's en oma's. Liturgie. Na afloop wat lekker te drinken voor eenieder.

's Avonds om 19:30 is de bidstond voor iedereen. Liturgie. In beide diensten gaat ds. J.T. de Koning voor.

Allen hartelijk welkom!

Follow me 100 pix

Om 15:00 is er een dienst speciaal met en voor de kinderen, ouders en opa's en oma's. Liturgie. Na afloop wat lekker te drinken voor eenieder.

's Avonds om 19:30 is de bidstond voor iedereen. Liturgie. In beide diensten gaat ds. J.T. de Koning voor.

Allen hartelijk welkom!

Kerst jozef en maria op ezelEr loopt een rode draad door de geschiedenis. Het is de draad van Gods liefde, Hij loopt door levens van gebrekkige en zondige mensen heen. Hij loopt naar de kribbe van Bethlehem. Hier kwam God heel dichtbij ons, ja in ons leven. Die draad loopt nog steeds door. Kom voor de draad, en laat uw leven verbinden met die lijn van de geslachten!

Afgelopen tweede kerstdag ging de musical "De Rooie Draad" in première in een volle Sionskerk.

Bekijk en beluister de Kerstmusical hier. Het geluid (zonder de plaatjes) valt hier te beluisteren.

Bijbel in gewone taalHet Nederlands Bijbelgenootschap(NBG) heeft een vernieuwde versie van de populaire bijbelwebsite debijbel.nl gelanceerd.

Grootste verandering: de Bijbel in Gewone Taal (BGT) en de Nieuwe Bijbelvertaling (NBV) zijn online zonder inlog voor iedereen te lezen. 

Oud papier 1Kopij voor het kerkblad kan tweewekelijks per mail aangeleverd worden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Wanneer het kan de kopij graag voor de zondag aanleveren!!