Nieuws

Koffie 2Maandagochtend van 10:00 - 11:30. Iedereen is welkom:
* Bezichtiging kerkgebouw
* Een gezellige ontmoeting
* Een kopje koffie
* Een goed gesprek.
 

Follow me 100 pixZondag 20 januari is na de avonddienst de eerste maandelijkse bidstond in de jeugdbouwt-ruimte. We bidden daar met elkaar voor onze gemeente en de mensen om ons heen. We starten rond 20.00 uur. 

Het is deze keer ook de start van de landelijke gebedsweek. U bent van harte welkom om mee te bidden

ArchievenEind vorig jaar is een concept beleidsplan in een gemeenteavond besproken. In het beleidsplan gaan concrete punten komen waarmee we als gemeente de komende jaren mee aan de slag gaan ("uitvoeringsplan"). Wij nodigen u uit om voorstellen aan te dragen voor dit uitvoeringsdeel van het beleidsplan.

2019 01 27 Droogte in Ethiopie foto Rieneke de ManDe extreme droogte in Ethiopië houdt aan. Waterbronnen staan leeg, oogsten mislukken en vee sterft. Meer dan 5 miljoen mensen hebben dringend hulp nodig: voedsel, water en voedingssupplementen. Meer dan 300.000 kinderen zijn in acuut levensgevaar door honger!

Meet Greet EatEen nieuw jaar! Elke tweede vrijdag van de maand is er Meet, Greet & Eat. Jong en oud, welkom vanaf 18:00 uur.

Sionskerk, Meteoorlaan 2, Alphen aan den Rijn

ZaaienOm 9:30  gaat em. ds. J. Ouwendijk (Alphen aan den Rijn) voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen en kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster.

Om 18:30 is de afsluiting van de gebedsweek in onze Sionskerk, geleid door ds. J.T. de Koning. Liturgie. Na afloop drinken we met elkaar koffie.

Allen hartelijk welkom!

Agenda2In februari 2019 komt wijkblad Kontakt weer uit. Er is een nieuw mailadres voor het wijkblad gemaakt dat u kunt gebruiken om kopij in te sturen.

Kopij kan worden ingestuurd naar het nieuwe mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De redactie hoopt weer veel kopij te ontvangen van alle activiteiten in onze gemeente!

KerkenraadOm 9:30  gaat ds. J.T. de Koning voor. In deze dienst zal Karel Honders worden bevestigd in het ambt van wijkouderling. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen en kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster. Na afloop is er koffie.

Om 18:30 is Em. ds. K.F.W. Borsje (Vriezenveen) in ons midden. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Bijbel bladOm 9:30  gaat ds. J.T. de Koning voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen en kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster. Na afloop is er koffie.

Om 18:30 is ds. B.F. Bakelaar (Krimpen aan de Lek) in ons midden. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Kerst Geboorte JohannesOm 9:30  gaat ds. J.T. de Koning voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen en kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster.

Om 18:30 is ds. B. Brunt (Emeritus, Alphen aan den Rijn) in ons midden. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Kerst Simeon en AnnaOm 9:30  gaat ds. J.T. de Koning voor in een dienst waarin de Doop wordt bediend. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen en kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster. Na afloop is er koffie.

Om 18:30 is ds. A. van Duinen (Oud Loosdrecht) in ons midden. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

OliebollenOm 10:00  gaat ds. J.T. de Koning voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen. Na afloop is er koffie met oliebollen. Een prima gelegenheid om elkaar een gezegend 2019 te wensen!

Allen hartelijk welkom!

vijf voor twaalfOm 19:30  gaat ds. J.T. de Koning voor in de gebruikelijke oudejaarsavonddienst Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Kerst in doekenOm 9:30  gaat ds. A.J. Molenaar (Woudrichem) voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen en kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster.

Om 18:30 is ds. J.W. van Dijk (Emeritus) in ons midden. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Kerst geboorte jezus christusOm 9:30  gaat ds. J.T. de Koning voor in een feestelijke kerstdienst. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen. Na afloop is er koffie.

Allen hartelijk welkom!

Kerst Drie koningenOm 9:30  gaat ds. H.G. van der Ziel (Waarder) voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen. Na afloop is er koffie.

Om 18:30 is ds. H.J.P. de Pater (Nieuwegein) in ons midden. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

BloemstukOm 9:30  gaat ds. J.T. de Koning voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen en kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster. In deze dienst worden de overledenen herdacht.

Om 18:30 is ds. J.B. Alblas (Katwijk aan Zee) in ons midden. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Oud papier 1Op vrijdag tussen 14.00 en 16.00 zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur kunt u oud papier inleveren bij de container op het kerkplein.

Bijbel doopvontOm 9:30  gaat ds. J. Bogerd (Bunschoten) voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen en kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster. Na afloop is er koffie.

Om 18:30 is ds.em. P. Vermaat (Veenendaal) in ons midden. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Bijbel in gewone taalOm 9:30  gaat ds. T. Jacobs (Leiden) voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen en kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster. Na afloop is er koffie.

Om 18:30 is ds. J.T. de Koning in ons midden. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!