Nieuws

Koffie 2Maandagochtend van 10:00 - 11:30. Iedereen is welkom:
* Bezichtiging kerkgebouw
* Een gezellige ontmoeting
* Een kopje koffie
* Een goed gesprek.
 

Agenda2Om 9:30 spreekt ds. H.G. van der Ziel (Stad aan het Haringvliet). Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen en kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster. Na afloop drinken we koffie.

Om 18:30 gaat Prop. A.J.R. Treur (Vinkeveen) voor. Liturgie. Na afloop gebedsavond.

Allen hartelijk welkom!

JeruzalemOm 9:30 spreekt Em.ds. J. van Eck. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen en kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster.

Om 18:30 gaat ds. J Quist (Den Haag) voor. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

NarcisOm 9:30 spreekt ds. J.T. de Koning. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen en kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster.

Om 18:30 gaat prop. A.J.R. Treur (Vinkeveen) voor. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

SamaritaanOm 9:30 spreekt ds. J. de Wit (Jaarsveld). Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen en kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster.

Om 18:30 gaat ds. J.T. de Koning voor. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Om half negen bent u welkom voor het Paasontbijt. U kunt zich opgeven middels de intekenlijst op het prikbord in de hal van de kerk, of via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Na afloop van het ontbijt start de dienst om 10.00 uur. Het thema van de dienst is: Hij kan zomaar naast je lopen...

Goede Vrijdag kruiswegOm 9:30  spreekt ds. J.T. de Koning in de maandelijkse Opendeurdienst. Aansluitend koffiedrinken met elkaar. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen en kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster.

Om 18:30 gaat ds. A.D.J. Wessels (Woudenberg) voor. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Pasen PalmpasenOm 9:30  spreekt ds. J.T. de Koning in een dienst waarin drie leden van de gemeente Belijdenis van het geloof afleggen. Aansluitend koffiedrinken met elkaar. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen en kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster.

Om 18:30 gaat ds. J.T. de Koning voor. In deze dienst bereiden we ons voor op het Heilig Avondmaal. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Pasen hij is opgestaanChristus is waarlijk opgestaan. Ieder welkom om dit met ons te vieren! Om 9:30  spreekt ds. J.T. de Koning. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen en in verband met Pasen geen kinderdienst

Om 18:30 gaat ds. Em. P. Vermaat (Veenendaal) voor. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Goede Vrijdag Voetwassing

Om 19:30 gaat ds. J.T. de Koning voor en vieren we met elkaar het Helig Avondmaal. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Pasen EmausOm 10:00  is een feestelijke Paasappèldienst met ds. J.T. de Koning. Aansluitend koffiedrinken met elkaar. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen. Zie ook de Flyer. Voorafgaand aan de dienst om 8:30 een paasontbijt.

Allen hartelijk welkom!

Meet Greet EatElke tweede vrijdag van de maand is er Meet, Greet & Eat. Jong en oud, welkom vanaf 18:00 uur, Sionskerk, Meteoorlaan 2, Alphen aan den Rijn

Follow me 100 pixZondag 20 januari is na de avonddienst de eerste maandelijkse bidstond in de jeugdbouwt-ruimte. We bidden daar met elkaar voor onze gemeente en de mensen om ons heen. We starten rond 20.00 uur. 

Het is deze keer ook de start van de landelijke gebedsweek. U bent van harte welkom om mee te bidden

ZaaienOm 9:30  gaat em. ds. J. Ouwendijk (Alphen aan den Rijn) voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen en kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster.

Om 18:30 is de afsluiting van de gebedsweek in onze Sionskerk, geleid door ds. J.T. de Koning. Liturgie. Na afloop drinken we met elkaar koffie.

Allen hartelijk welkom!

Jezus 12 jaarOm 9:30  hebben we een Open-deur-dienst met ds. Jasper de Koning als voorganger en onze muziekgroep "Hineni". Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen en kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster. Aansluitend is er gelegenheid onder het genot van een kopje koffie na te praten.

Om 18:30 gaat Em. C. van Andel (Amsterdam) voor. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Turkse koffieOm 9:30  spreekt ds. J.T. de Koning. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen en kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster. Na afloop is er koffie.

Om 18:30 gaat F. Wijnhorst (Katwijk aan Zee) voor. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

VBW 2018Om 9:30  spreekt ds. J.T. de Koning. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen en kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster. Na afloop is er koffie.

Om 18:30 gaat Em. A.A.A. Prosman (Amersfoort) voor. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

NarcisOm 9:30  spreekt Em. ds. B. Brunt (Alphen aan den Rijn). Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen en kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster.

Om 18:30 gaat ds. J.T. de Koning voor. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

NarcisOm 9:30  spreekt ds. J.T. de Koning. Aansluitend koffiedrinken met elkaar. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen en kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster.

Om 18:30 gaat ds. T. Jacobs (Leiden) voor. Na afloop is er een bidstond. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

KerkenraadOm 9:30  gaat ds. J.T. de Koning voor. In deze dienst zal Karel Honders worden bevestigd in het ambt van wijkouderling. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen en kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster. Na afloop is er koffie.

Om 18:30 is Em. ds. K.F.W. Borsje (Vriezenveen) in ons midden. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Bijbel bladOm 9:30  gaat ds. J.T. de Koning voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen en kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster. Na afloop is er koffie.

Om 18:30 is ds. B.F. Bakelaar (Krimpen aan de Lek) in ons midden. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok