Nieuws

CapreseOok dit jaar in het Hemelvaartsweekend gaan jong en oud met elkaar kamperen! Locatie Landgoed de Wilewaal, Zeewolde.

Aanmelden en verdere info: lijst in de hal of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BloesemSarianne van Dalen is coach, schrijft boeken en blogs en verzorgt (s)preekbeurten bij o.a. Groot Nieuws-radio. Thema van de avond is "In de stilte". De koffie staat klaar vanaf 19:15 uur en de avond start 19:30 uur.

Van harte welkom en neem gerust vriendin, zus en/of buurvrouw mee.

Koffie 2Maandagochtend van 10:00 - 11:30. Iedereen is welkom:
* Bezichtiging kerkgebouw
* Een gezellige ontmoeting
* Een kopje koffie
* Een goed gesprek.
 

Turkse koffieOm 9:30 gaat ds. J.T. de Koning voor in de open-deur dienst met muziek en koffie. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen en kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster.

Om 18:30 is Em. ds. C. van Andel (Amsterdam) in ons midden. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

ZaaienOm 9:30 gaat Em.ds. C.N. van Dis voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen en kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster.

Om 18:30 is ds. F. Wijnhorst (Zeist) in ons midden. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

2020 01 19 Week van gebed kleinHet thema is dit jaar: ‘Buitengewoon'. In Handelingen 27 is te lezen hoe Paulus en zijn reisgenoten schipbreuk lijden op Malta, en daar met buitengewone vriendelijkheid opgevangen worden. Op 10 februari wordt deze gebeurtenisdoor de christenen op Malta herdacht en gevierd. Zij hebben dit jaar de Week van Gebed voorbereid.

2019 12 28 Top2000 RelicafeAlphen aan den Rijn is een traditie rijker: vier kerken - Goede Bron, Lichtkring, Maranathakerk en Adventskerk – organiseren dit jaar samen het vierde Top2000-relicafé. Een swingende avond vol live Top2000-muziek met een boodschap: zaterdag 28 december in de Lichtkring!

OliebollenOm 10:00  gaat ds. J.T. de Koning voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen. Na afloop is er koffie met oliebollen. Een prima gelegenheid om elkaar een gezegend 2020 te wensen!

Allen hartelijk welkom!

vijf voor twaalfOm 19:00  gaat ds. J.T. de Koning voor in de gebruikelijke oudejaarsavonddienst Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

KerkenraadIn verband met de afwezigheid van een aantal broeders in januari, zal de dienst waarin de nieuwe ambtsdragers worden bevestigd, plaatsvinden in de morgendienst van zondag 23 februari.

MensergerjenietOp Tweede kerstdag gaan vanaf 16:00 uur de deuren van de kerk open voor iedereen die behoefte heeft aan gezelligheid. Alleenstaanden, stellen en gezinnen, van jong tot oud, lid of geen lid, iedereen is welkom.

Als u komt, neemt u wat eten mee voor uzelf plus iets extra’s om met elkaar te delen. Het hoeft echt geen ‘culinaire hoogstandje’ te zijn! Er zullen gezelschapspelletjes klaarliggen, een sjoelbak, etc. Neem gerust uw eigen favoriete spel mee!

Kerst geboorte jezus christusOp Tweede Kerstdag begint om 10:00 uur de Kerst-zangdienst voor jong en oud. In deze gevarieerde dienst is een kerstkoor aanwezig. Er zal naast een meditatie van ds. de Koning ook een kerstverhaal voor de kinderen klinken. De muzikale leiding staat onder leiding van Björn Hoogenes en Willeke de Koning.

Welkom! Na afloop wordt iedereen uitgenodigd om nog wat te komen drinken.

Kerst jozef en maria op ezelOm 9:30 gaat ds. J.T. de Koning voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen en kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster.

Om 18:30 is ds. J.W. van Dijk (Zevenhoven) in ons midden. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Kerst Drie koningenOm 9:30 gaat ds. A.J. Molenaar (Woudrichem) voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen en kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster.

Om 18:30 is ds. J. Quist (Scheveningen) in ons midden. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Kerst Simeon en AnnaOm 9:30 gaat ds. J.T. de Koning voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen en kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster. Na afloop is er koffie.

Om 18:30 is Prop. R.P. Hoogenboom (Woerden) in ons midden. Liturgie. Aansluitend de maandelijkse gebedsavond.

Allen hartelijk welkom!

Bijbel in gewone taalOm 9:30 gaat ds. J.T. de Koning voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen en kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster. Na afloop is er koffie.

Om 18:30 is ds. J. Alblas (Katwijk aan Zee) in ons midden. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

AvondmaalsstelOm 9:30 gaat ds. J.T. de Koning voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen en kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster.

Om 18:30 houdt ds. J.T. de Koning de voortzetting en nabetrachting. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Kerst Geboorte JohannesOm 9:30 gaat ds. J.T. de Koning voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen en kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster. Na afloop is er koffie.

Om 18:30 is ds. A. van Duinen (Loosdrecht) in ons midden. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Kerst stalOm 9:30 gaat ds. J.T. de Koning voor in een feestelijke kerstdienst. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen maar geen kinderdienst.

Allen hartelijk welkom!

Kerst Geboorte JohannesOm 9:30 gaat ds. A. Christ (Katwijk aan Zee) voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen en kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster. Na afloop is er koffie.

Om 18:30 is ds. J.T. de Koning in ons midden. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Kerst in doeken

Op kerstavond wordt dit jaar een kerstverhaal verteld door middel van zang en muziek. Hineni zal samen met een uitgebreide band en een samengesteld koor bekende en onbekende liederen laten horen en op deze manier het verhaal van Jezus, zoon van Maria, zoon van God uitbeelden.

Om 19:45 uur zijn de deuren geopend en de avond begint om 20.00 uur. Iedereen kinderen, kleinkinderen, buren en wie je dan ook kunt bedenken is van harte uitgenodigd met ons mee te doen!

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok