Nieuws

Koffie 2Maandagochtend van 10:00 - 11:30. Iedereen is welkom:
* Bezichtiging kerkgebouw
* Een gezellige ontmoeting
* Een kopje koffie
* Een goed gesprek.
 

Oud papier 1Op vrijdag tussen 14.00 en 16.00 zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur kunt u oud papier inleveren bij de container op het kerkplein.

Bijbel doopvontOm 9:30  gaat ds. J. Bogerd (Bunschoten) voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen en kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster. Na afloop is er koffie.

Om 18:30 is ds.em. P. Vermaat (Veenendaal) in ons midden. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Bijbel in gewone taalOm 9:30  gaat ds. T. Jacobs (Leiden) voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen en kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster. Na afloop is er koffie.

Om 18:30 is ds. J.T. de Koning in ons midden. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

2018 11 02 Musical MosesDe musicalgroep van de gereformeerde kerk in Ter Aar is uitgenodigd door de Sionskerk en Baptistengemeente Ichthus om de musical Mozes uit te voeren in de Sionskerk. {foto: Cara Yuan)

ArchievenOm 9:30  gaat ds. J.T. de Koning voor. Het is Open-deurdienst en tevens dopen. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen en kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster. Na afloop is er koffie.

Om 18:30 is eveneens ds. J.T. de Koning in ons midden. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Bijbel bladOm 9:30  gaat ds. J.T. de Koning voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen en kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster. Na afloop is er koffie.

Om 18:30 is ds. J. Domburg (Aalst) in ons midden. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Agenda3Om 9:30  gaat ds. H.G. van der Ziel (Waarder) voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen. Tevens is er Kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster. Vanwege de bevestiging van Jan Domburg in Aalst is de Open-deur dienst verschoven naar 14 oktober. Tevens is het kinderdienstrooster aangepast. Na afloop van de dienst is er koffie.

Om 18:30 is ds.em. H. Liefting (Gouda) in ons midden. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

DruivenOm 9:30  gaat ds. J.T. de Koning voor in een speciuale dienst ter gelegenheid van de start van het nieuwe seizoen. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen. Tevens is er Kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster. Na afloop is het koffiedrinken.

Om 18:30 is ds. A. van Vuuren (Capelle aan de IJssel) in ons midden. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

DruivenOm 9:30 en in de andere diensten gaat ds. J.T. de Koning voor. We vieren dan met elkaar het Avondmaal. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen. Tevens is er Kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster.

Om 12:00 is er avondmaal voor hen die niet sterk genoeg zijn de ochtenddienst bij te wonen. U kunt hiervoor contact opnemen met de ds. de Koning of met uw wijkouderling. Voor vervoer wordt gezorgd.

Om 18:30 is de voortzetting en de dankzegging. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

DruivenOm 9:30 en 18:30 gaat ds. J.T. de Koning voor. We vieren dan met elkaar het Avondmaal. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen. Tevens is er Kinderdienst in de nieuwe opzet, zie het rooster.

Om 18:30 is de voortzetting en de dankzegging. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

2018 09 22 Startdag Trio EnchanteDe “startzaterdag” is een gezamenlijk initiatief van de PKN kerken Alphen-noord aan het begin van het nieuwe kerkelijke seizoen. Het middagprogramma ziet er als volgt uit:

“Tea for three” in de Goede Herderkerk vanaf 14.30u Een verrassend theeconcert. Trio Enchan biedt een gevarieerd muzikaal programma, met achter de piano Ineke Opstal, fluit Mieke Keizer en sopraan Hannie Slingerland.

Herfst Clingendael 1Om 9:30 gaat ds. M. van Campen (Emeritus) voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen. Tevens start de Kinderdienst in de nieuwe opzet (Groep 1-2, 3-4 en 5-6).

Om 18:30 spreekt ds. J.T. de Koning. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Agenda2Om 9:30 gaat ds. J.T. de Koning voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen. Tevens is er Kinderdienst in de nieuwe opzet.

Om 18:30 spreekt proponent A.J.R. Treur. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Agenda3Om 9:30 gaat ds. J.T. de Koning voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen. Na afloop koffiedrinken.

Om 18:30 spreekt ds. C.N. van Dis (Emeritus). Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Koffie 2Om 9:30 gaat ds. P.J. Visser voor (Amsterdam). Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen, en 4+ voor kinderen van groep 1-4 van de basisschool.

Om 18:30 spreekt proponent J. Domburg. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Agenda2Om 9:30 gaat ds. `W.J. Gorissen voor (Emeritus). Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen, en 4+ voor kinderen van groep 1-4 van de basisschool.

Om 18:30 spreekt ds. P. Vermaat. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

StrandOm 9:30 is er leesdienst. Daarin gaat ouderling M. Kortleven voor (Reeuwijk). Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen, en 4+ voor kinderen van groep 1-4 van de basisschool.

Om 18:30 spreekt proponent C.B. Westerink (Nunspeet). Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

StrandNa het grote succes van het ‘Pinksterfeest aan het Meer’ van vorig jaar volgt nu de "Zomerdienst aan het Meer". Achttien kerken uit Alphen aan den Rijn en omstreken slaan de handen ineen om een uniek programma te brengen met ruimte voor duizenden bezoekers! Sprekers zijn o.a. ds. Jurjen ten Brinke en Jasper de Koning. Laten we samen God prijzen, in de Sionskerk of aan de Zegerplas.

Plaatst: bij de T-steiger, van 9:15 tot 10:55. Welkom!

PsalmboekjeOm 9:30 gaat ds. J.T. de Koning voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen, en 4+ voor kinderen van groep 1-4 van de basisschool. Aansluitend is er zondagsschool. Na afloop is er koffie.

Om 18:30 is ds. A.D.J. Wessels (Woudenberg) in ons midden. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!

Bijbel in gewone taalOm 9:30 gaat ds. J.T. de Koning voor. Liturgie. Er is oppas voor jonge kinderen, en 4+ voor kinderen van groep 1-4 van de basisschool. Aansluitend is er zondagsschool, voor de laatste keer van dit seizoen.

Om 18:30 is ds. M.C. Batenburg (Gouda) in ons midden. Liturgie.

Allen hartelijk welkom!