Kringwerk

Koffie 3

Op woensdag 29 januari is de gesprekskring bij Wim en Lijda Glasbergen, Quadriviumlaan 1. Aan de beurt is 1 Joh. 2 vanaf vers 18.
Verdere info: 0172-419675.

 

Iedereen hartelijk welkom, ook belangstellenden. 

Bijbel blad

Hierbij alvast de data voor het tweede deel van de Bijbelkring: maandag 13 januari, maandag 10 en 24 februari, maandag 16 maart en maandag 30 maart. De avonden beginnen om 20:00 uur in de gemeentezaal. Van harte welkom, voor het eerst of opnieuw.

Iedereen van harte welkom.

Op maandagavond 10 februari om 20:00 uur begint de Bijbelkring weer. Wegens mijn afwezigheid op 13 januari en de bezetting van de gemeentezaal op 3 februari is alles even in het honderd gelopen. Om 19:45 uur staat de koffie klaar. Van harte welkom.

2017 12 18 BBC Passion Jesus

Maandagvond wil ik op de Bijbelkring The Passion van de BBC laten zien. Dat is niet de beruchte Passion van Mel Gibson, maar een letterlijke vertolking van het Johannes-Evangelie. Het duurde even voor ik de keuze had gemaakt, omdat ik andere films als optie heb bekeken, maar helaas tot de conclusie moest komen dat er vloeken in voorkomen. Films zonder vloeken beginnen een zeldzaamheid te worden.

Om 19:30 uur staat de koffie klaar en om 19:45 uur beginnen we. Ook gasten zijn van harte welkom op deze avond.

Hartelijke groet, Jasper

ScrabbleIn 2014 is gestart om eens per maand met een groep 20’ers bij elkaar te komen. Deze bijeenkomsten vinden plaats in huiselijke kring waardoor we in een ontspannen setting het met elkaar over onderwerpen kunnen hebben die ons bezig houden.

Goede Vrijdag kruiswegWe komen elke eerste maandagavond van de maand bij elkaar van 20:00 tot 22:00. De samenkomsten vinden om de beurt plaats bij de leden thuis. Hierdoor leer je elkaar ook op andere manieren kennen.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok