Kringwerk

Bijbel bladHierbij de data voor de komende Bijbelkringen: maandag 8 januari., maandag 29 januari, maandag 19 februari, maandag 12 maart en maandag 9 april. De avonden beginnen om 20:00 uur in de gemeentezaal. Van harte welkom, voor het eerst of opnieuw

We behandelen elke avond een regelmatig in de Bijbel voorkomend thema of kernwoord. Dit gebeurt telkens vanuit één of meerdere Schriftgedeelten – het is natuurlijk een Bijbelkring,

2017 12 18 BBC Passion Jesus

Maandagvond wil ik op de Bijbelkring The Passion van de BBC laten zien. Dat is niet de beruchte Passion van Mel Gibson, maar een letterlijke vertolking van het Johannes-Evangelie. Het duurde even voor ik de keuze had gemaakt, omdat ik andere films als optie heb bekeken, maar helaas tot de conclusie moest komen dat er vloeken in voorkomen. Films zonder vloeken beginnen een zeldzaamheid te worden.

Om 19:30 uur staat de koffie klaar en om 19:45 uur beginnen we. Ook gasten zijn van harte welkom op deze avond.

Hartelijke groet, Jasper

ScrabbleIn 2014 is gestart om eens per maand met een groep 20’ers bij elkaar te komen. Deze bijeenkomsten vinden plaats in huiselijke kring waardoor we in een ontspannen setting het met elkaar over onderwerpen kunnen hebben die ons bezig houden.

Goede Vrijdag kruiswegWe komen elke eerste maandagavond van de maand bij elkaar van 20:00 tot 22:00. De samenkomsten vinden om de beurt plaats bij de leden thuis. Hierdoor leer je elkaar ook op andere manieren kennen.

HerderWe komen elke laatste woensdag van de maand bij elkaar bij één van de leden thuis, dit keer bij An den Dunnen (tel. 755110). We bespreken nu het evangelie naar Johannes, aan de beurt is dan Johannes 19.

Allen hartelijk welkom. Wilt u eens komen kijken? Bel me even: Peter Daudey, 06-20034428.