Kringwerk

2017 12 18 BBC Passion Jesus

Maandagvond wil ik op de Bijbelkring The Passion van de BBC laten zien. Dat is niet de beruchte Passion van Mel Gibson, maar een letterlijke vertolking van het Johannes-Evangelie. Het duurde even voor ik de keuze had gemaakt, omdat ik andere films als optie heb bekeken, maar helaas tot de conclusie moest komen dat er vloeken in voorkomen. Films zonder vloeken beginnen een zeldzaamheid te worden.

Om 19:30 uur staat de koffie klaar en om 19:45 uur beginnen we. Ook gasten zijn van harte welkom op deze avond.

Hartelijke groet, Jasper

ScrabbleIn 2014 is gestart om eens per maand met een groep 20’ers bij elkaar te komen. Deze bijeenkomsten vinden plaats in huiselijke kring waardoor we in een ontspannen setting het met elkaar over onderwerpen kunnen hebben die ons bezig houden.

Ook dit jaar zal de Bijbelkring weer van start gaan. Deze kring wordt om de drie weken op maandag om 20:00 uur gehouden. We willen ons dit jaar gaan verdiepen in de gelijkenissen van Jezus. Geinteresseerd? Van harte welkom!

Goede Vrijdag kruiswegWe komen elke eerste maandagavond van de maand bij elkaar van 20:00 tot 22:00. De samenkomsten vinden om de beurt plaats bij de leden thuis. Hierdoor leer je elkaar ook op andere manieren kennen.

HerderWe komen elke laatste woensdag van de maand bij elkaar bij één van de leden thuis, dit keer bij Jo van de Broek. We bespreken nu het evangelie naar Johannes, aan de beurt is dan Johannes 16 vanaf vers 25. We lezen dan door tot Joh. 17:8.

Allen hartelijk welkom. Wilt u eens komen kijken? Bel me even: Peter Daudey, 06-20034428.

Goede Vrijdag Golgotha 1869We lezen het boek van Dr. A. van de Beek: "Een lichtkring om het kruis". De bijeenkomsten worden gehouden in Sionskerk, van om 20.00 uur tot ong 22.00 uur. Op deze eerste bijeenkomst spreken we af hoe we met elkaar dit boek zullen behandelen.

Bijbel blad

Op maandagavond 29 januari om 20:00 uur begint de Bijbelkring weer. Om 19:45 uur staat de koffie klaar. We verdiepen ons deze avond in de Joodse wortels van het gebed.

Hierbij de data voor de komende Bijbelkringen: maandag 19 februari, maandag 12 maart en maandag 9 april. De avonden beginnen om 20:00 uur in de gemeentezaal. Van harte welkom, voor het eerst of opnieuw.