Kerkrentmeesters

KerkbalansDe kerk krijgt geen subsidie; zij moet het in financieel opzicht hebben van degenen die haar een warm hart toe dragen. Om het belangrijke werk in onze gemeente in financieel opzicht mogelijk te maken, doen wij ook dit jaar weer een beroep op u.

CollectezakkenDe kerk krijgt geen subsidie; zij moet het in financieel opzicht hebben van degenen die haar een warm hart toe dragen. Om het belangrijke werk in onze gemeente in financieel opzicht mogelijk te maken, doen wij ook dit jaar weer een beroep op u voor een financiële bijdrage aan de actie Kerkbalans. De bijdrage aan de actie Kerkbalans is weliswaar een vrijwillige bijdrage, maar beslist niet vrijblijvend. Wij vragen u te geven met uw hart!

DrukwerkLeen van Veen, Mariette Bouterse, Bertus de Keizer, Tanja Vis en Daniel Vis verzorgen nu het printwerk vanuit de kerk.

Het mailadres voor het aanleveren van printwerk is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Als u printwerk heeft, wilt u er dan voor zorgen dat het uiterlijk donderdagochtend in onze mailbox staat, dan kan het zondag op de leestafel in de hal van de kerk gereed liggen. Brieven voor de gemeente worden ook altijd meegegeven aan de bezorgers van de kerktelefoonluisteraars, zodat zij die ook thuis bezorgd krijgen.  

Sionskerk grootDe Sionskerkgemeente heeft de beschikking over een eigen kerkgebouw. Dat is een grote zegen! In dat gebouw kunnen wij de erediensten houden om onze God te loven en te prijzen en Zijn Woord te horen. Door de functionaliteit van het gebouw kunnen ook alle gewenste overige activiteiten hierin plaatshebben.

De kerkrentmeesters beheren het kerkgebouw. Er wordt gewerkt met vijf vrijwillige kosters, die volgens een rooster dienst doen.
Eén kerkrentmeester is verantwoordelijk voor de coördinatie van de kosters. Indien u van ons kerkgebouw gebruik wilt maken kunt u dat doen via het reserveringssysteem op deze site U kunt in de agenda zien wie er die week koster is. Ook indien u geluid en/of de beamer nodig heeft kunt u dat via het reserveringssysteem aangeven.

 

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Bouwtekening Met grote dankbaarheid kunnen we u berichten dat de voorlopige opbrengst van de actie Kerkbalans ruim EUR 113.000 bedraagt. We hadden EUR 112.000 begroot en hebben zelfs nog niet alle toezeggingen binnen.

Het College van Kerkrentmeesters