Adam Eva appel

Op vrijdagavond 18 januari is de eerste bijeenkomst van de huwelijkskring ‘Hart voor je Huwelijk’. Er is nog ruimte voor twee stellen. Wil je nog meedoen? Opgeven kan tot uiterlijk 11 januari bij Jasper en Willeke of Matthijs en Ineke.

Investeren in je huwelijk is ontzettend belangrijk. Daarom beginnen we in het nieuwe jaar met een aantal thema-avonden over het huwelijk. Het plan is om vijf vrijdagavonden samen te komen. De eerste en de laatste keer in combinatie met een maaltijd.

Kijk snel hier voor de flyer.

Deze avonden zijn bedoeld voor echtparen van alle leeftijden die willen investeren in hun huwelijk en hun relatie met elkaar willen verdiepen. Ook stellen die hopen te gaan trouwen zijn van harte welkom. Deze avonden vormen een goede voorbereiding op het huwelijk.

Tijdens deze cursus komen er verschillende onderwerpen aan de orde, waaronder communicatie, samen geloven, conflict en verschillen en het levend houden van de liefde voor elkaar. De bedoeling is dat we jullie als echtpaar / stel aan de hand van inhoudelijke input en vragen met elkaar in gesprek brengen. Daarbij koppelen we hier en daar even plenair terug, maar jullie zitten letterlijk samen aan tafel. Daarvoor vormen we de gemeentezaal om in een restaurant-achtige sfeer.

De leiding van deze avonden ligt in de handen Jasper & Willeke de Koning (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en Matthijs & Ineke Kortleven (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

De data zijn: 18 januari, 1 en 22 februari, 1 en 29 maart. De kosten inclusief materiaal en maaltijd bedragen €50,- per stel. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij. Voor aanmeldingen en meer informatie kunt u met contact opnemen met één van de bovengenoemde cursusleiders

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok