Consistorie

Adam Eva appel

Op vrijdagavond 18 januari is de eerste bijeenkomst van de huwelijkskring ‘Hart voor je Huwelijk’. Er is nog ruimte voor twee stellen. Wil je nog meedoen? Opgeven kan tot uiterlijk 11 januari bij Jasper en Willeke of Matthijs en Ineke.

Turkse koffieHet huisbezoek vindt regelmatig plaats, ten minste één keer per twee jaar. In bijzondere omstandigheden, zoals geboorte, huwelijk, sterfgeval, maar ook bij ouderen en eenzamen, wordt vaker huisbezoek gebracht.

PsalmboekjeAan het "consistorie", dat bestaat uit de predikant en de ouderlingen, is de herderlijke zorg, het z.g. pastoraat over de gemeente toevertrouwd.

 

BloemengroetHet ZORGTEAM (voorheen “de klaagvrouwen” en "PPB team) wil graag een ieder daar behoefte aan heeft bijstaan. Dat kan als er geloofsvragen zijn in relatie met de problemen van alledag die meer tijd vragen dan een enkel gesprek met de wijkouderling of de predikant. Soms krijg je in een bepaalde periode veel voor je kiezen en kan de last mogelijk lichter worden door te delen met een lid van het "ZORGTEAM"

2016 09 18 WeerklankAl een aantal jaren zingen we in de erediensten naast de psalmen in de oude berijming 1 of 2 liederen uit andere bundels. We gebruiken daarvoor 5 verschillende bundels. Deze liederen worden dan afgedrukt op het liederenblad dat voor de dienst op de leesplank ligt.

Dit jaar is een nieuwe liedbundel, getiteld ‘Weerklank’  beschikbaar gekomen. De kerkenraad heeft het besluit genomen om deze bundel  te gaan gebruikennaast de (5) andere bundels.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok