2019 02 26 VBW logo kleurHet thema van de VakantieBijbelWeek is "Zoek het uit!". We gaan met elkaar op zoek naar de man die wonderen doet! We leren van het bijbelverhaal, zingen met elkaar, doen mee aan workshops en nog veel meer. Voor groep 7 en 8 is er een apart sportief programma.

We willen graag alle aanmeldingen via ons inschrijfformulier laten lopen. Schrijf je hier in.

Tussenstand donderdag 14 februari: 139 kinderen aangemeld!

Beste kinderen, de voorjaarsvakantie komt er weer aan. Dit jaar is de vakantiebijbelweek:

  • Dinsdag 26 februari van 9:00 tot 12:00, start programma om 9:30 uur
  • Woensdag 27 februari van 9:00 tot 12:00
  • Donderdag 28 februari van 9:00 tot 13:00. We eten dan  met elkaar
  • Donderdagavond om 19:00 uur de slotavond waar ook de ouders en opa's en oma's welkom ziijn. Na afloop gezellig napraten met koffie en limonade.
  • Zondagochtend 3 maart een afsluitingsdienst door ds. Jasper de Koning zodat de gemeente kan zien wat jullie hebben geleerd. We beginnen om 9:30, na afloop koffie.

Ook zoeken we nog vrijwilligers. We kunnen uw hulp goed gebruiken. U kunt zich daarvoor aanmelden door een mailtje te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Op maandag 25 februari is de opbouw, vrijdag 1 maart wordt er schoongemaakt.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok