2019 02 26 VBW logo kleur

De VakantieBijbelWeek is vandaag weer van start gegaan. Vanmorgen mochten we ruim 160 kinderen ontvangen. Wat een zegen. We hebben met elkaar gezongen, geknutseld, geluisterd naar bijbelverhalen en leuke workshops gedaan. Bram en Britt waren er ook weer. Britt was niet echt handig op het waveboard. Maar gelukkig kon ze Bram vergeven.

In de pauze konden we lekker naar buiten met het prachtige weer. Het was weer een mooi programma. Het smaakt naar meer. En oh ja, er was ook een journalist in de zaal. Iemand die het allemaal goed uitzoekt…Zou die er morgen weer zijn? We gaan het zien, want morgen gaan we gelukkig weer verder. We hebben er zin in!

Kijk gauw naar de foto's

Voor de rest van de week:

  • Woensdag 27 februari van 9:10 tot 12:00.
  • Donderdag 28 februari van 9:10 tot 13:00. We eten dan  met elkaar.
  • Donderdagavond om 19:00 uur de slotavond waar ook de ouders en opa's en oma's welkom ziijn. Na afloop gezellig napraten met koffie en limonade.
  • Zondagochtend 3 maart een afsluitingsdienst door ds. Jasper de Koning zodat de gemeente kan zien wat jullie hebben geleerd. We beginnen om 9:30, na afloop koffie.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok