VBW

2019 02 26 VBW logo kleur

De afsluitingsdienst op zondagmorgen 3 maart door ds. Jasper de Koning was een echt feest. Jullie hebben de gemeente laten zien en horen wat jullie hebben geleerd! Heel bijzonder was het bericht dat gisteren een aantal kinderen uit de steenbakkerij zijn bevrijd, en jullie hadden daar nou net voor gebeden!! Jullie hadden er ook voor gespaard, en de collecte was ook voor International Justice Mission.

2018 03 01 Dag 3 VBWDe derde en laatste dag van de VBW. Op survival met een grote groep kinderen. We zitten nu op de 150!!! En 's avonds voor de ouders, opa's en oma's het spannende slot van Bram en Britt. En heel veel gezongen.

VBW 2018Vandaag is het alweer de tweede dag van de VBW. Opnieuw gaan we op survival met een grote groep kinderen. Het zijn er maar liefst 140!

Onze survivalgids Linda vertelt over de routekaart die je nodig hebt om je route te kunnen bepalen die je wilt gaan. Maar die kaart kan ons ook helpen om niet te verdwalen.

Kijk hier voor de foto's.

2017 02 12 Flyeren VBWDe voorbereidingen voor de VBW zijn in volle gang. Je kunt je opgeven via het opgaveformulier hier op de website. De banner hangt buiten aan de Sionskerk. De werkjes zijn op een gezellige avond voorbereid door enthousiaste vrijwilligers. Afgelopen zondag werden de flyers aan de kinderen meegegeven.

Ook zijn er al wat foto's geschoten. Zie Fotoalbum VBW 2017

Kinderbijbel 1De VakantieBijbelWeek is weer achter de rug, en we kijken terug op een geslaagde, maar bovenal gezegende week. Voor een impressie kijk naar het: Fotoalbum VBW 2016.

Afgelopen zondag hadden we de afsluitingsdienst waarin God als de grote Bouwer nog één maal aan het woord kwam: Hij bouwde een wijngaard, maar moest om de vrucht ervan te ontvangen zijn toevlucht nemen tot het sturen van zijn enige Zoon. En dat liep niet goed af.... Hoewel?

De opkomst was goed. Dit jaar hadden we per dag zo'n 115-120 kinderen.

Voor het kinderbijbelproject voor Malawi is al zo'n 300 euro opgehaald, maar daar komen nog de collectes bij.

 

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok