BloemengroetDe werkgroep Roemenië organiseert 11 mei de jaarlijkse plantenmarkt van 10.00 tot 14.00 uur

Zoals elk jaar is er weer veel keus in perkgoed, en ook binnen is er veel te doen.

Een gezellige koffiehoek, en een activiteit voor de kinderen. De kaasboer is ook weer present evenals de asperges, aardbeien, een enkele taart en cupcakes. 

Er wordt een demonstratie gegeven van glasblazen en houtbranden, houtbewerking, en er worden wenskaarten gemaakt met een speciaal daarvoor uitgeruste machine.

Voor Moederdag zijn er leuke presentjes te koop, ook kunnen de bestelde moederdagcakes opgehaald worden. De flyers zijn op eerste paasdagochtend uitgedeeld. De opgaveformulieren hangen op het prikbord in de hal.

De opbrengst van de plantenmarkt is weer bestemd voor het kinderproject in Brincovenesti.

Op 25 april vertrekken enkele leden van de werkgroep naar Brincovenesti zodat we de vorderingen van het project kunnen zien en verder kunnen bespreken. Er is in Brinco zelf de afgelopen tijd hard gewerkt om het werk voor het speelveld en terras af te ronden zodat de kinderen veilig buiten kunnen spelen.

Zo hopen we er samen met u en de mensen in Brinco een mooi project van te maken, maar dat kan alleen als we God danken voor wat al gerealiseerd is, en vragen om liefde en wijsheid om het project verder te begeleiden.  

Een vriendelijke groet Karin, Wilfred en Marijke.

2019 05 11 Bloemenmarkt

2019 05 11 Bloemenmarkt

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok