Roemenie BrancovanestiWe hebben het plan opgevat om in de herfstvakantie (20-27 oktober) het speelveld te realiseren, het terras maken, bomen poten, speeltoestellen verven en plaatsen enz. De laatste weken hebben we intensief contact onderhouden met ds. Benkö en afgesproken dat in Brinco alvast de voorbereidende werkzaamheden worden gedaan zodat wij het in één week kunnen afmaken.

Heeft u/heb jij interesse om mee te gaan en te helpen, dan kunt u zich "liefst zo snel mogelijk" opgeven bij één van de werkgroep leden of via de mail (dit i.v.m. het boeken van de vliegtickets).

Heeft u geen groene vingers, meld u zich gerust want we hopen ook nog iets extra's te kunnen doen voor de ouderen en/of de kinderen. Als het speelveld en terras gerealiseerd zijn, kunnen we dit project afronden en hebben we een mooie en veilige plek voor de kinderen, waar ze met liefde worden opgevangen en waar ze kunnen leren en spelen. Als u/jij ook wil meehelpen horen we het graag.

Groeten Linda, Karin, Wilfred en Marijke (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok