kraamPlantenmarkt 19 mei De Roemenië werkgroep organiseert op 19 mei de plantenmarkt van 10.00 tot 14.00 uur. Naast allerlei soorten planten zijn er ook verse landproducten te koop, waaronder kaas, eieren, asperges en aardbeien. Ook zijn er kraampjes met creatief werk en wordt er een workshop gegeven. De koffiehoek met heel veel lekkers zal niet ontbreken. Meer info op de flyer.

Potgrond kunt u evt. vooraf bestellen. Ook als u speciale wensen heeft voor planten of wilt u een aantal van dezelfde soort, laat het ons vooraf weten, zodat wij ervoor kunnen zorgen.

Naast dat u gezellige plantenbakjes kunt kopen, is het ook mogelijk uw eigen bakje of mand op te laten vullen met de plantjes. Is het allemaal te veel of te zwaar, dan kunnen we het bij u aan huis laten bezorgen. De opbrengst van de plantenmarkt is weer voor het kinderproject in Brinco.

Op 24 mei hoopt er weer een aantal van ons naar Brinco te vliegen om daar voorbereidend werk te doen om het werk "vorig jaar begonnen" voort te zetten. Meer nieuws hierover leest u in de eerstvolgende nieuwsbrief.

Wilt u/jij zich opgeven om ons te helpen op de plantenmarkt, ons mailadres is: Roemenië@sionskerkalphen.nl en u kunt ons altijd bellen of aanspreken. Graag tot ziens op 19 mei, Linda, Karin en Marijke