Kringwerk

ScrabbleIn 2014 is gestart om eens per maand met een groep 20’ers bij elkaar te komen. Deze bijeenkomsten vinden plaats in huiselijke kring waardoor we in een ontspannen setting het met elkaar over onderwerpen kunnen hebben die ons bezig houden.

Ook dit jaar zal de Bijbelkring weer van start gaan. Deze kring wordt om de drie weken op maandag om 20:00 uur gehouden. We willen ons dit jaar gaan verdiepen in de gelijkenissen van Jezus. Geinteresseerd? Van harte welkom!

Goede Vrijdag kruiswegWe komen elke eerste maandagavond van de maand bij elkaar van 20:00 tot 22:00. De samenkomsten vinden om de beurt plaats bij de leden thuis. Hierdoor leer je elkaar ook op andere manieren kennen.

HerderWe komen elke laatste woensdag van de maand bij elkaar bij één van de leden thuis, dit keer Wim en Leida Glasbergen, Quadriviumlaan 1. We bespreken nu het evangelie naar Johannes, aan de beurt is dan Johannes 14 het laatste deel.

Allen hartelijk welkom. Wilt u eens komen kijken? Bel me even: Peter Daudey, 06-20034428.

Goede Vrijdag Golgotha 1869We lezen het boek van Dr. A. van de Beek: "Een lichtkring om het kruis". De bijeenkomsten worden gehouden in Sionskerk, van om 20.00 uur tot ong 22.00 uur. Op deze eerste bijeenkomst spreken we af hoe we met elkaar dit boek zullen behandelen.